Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren en geen zin in alle rommel enz thuis ?? De bar is ook een uitermate geschikte locatie voor al uw feesten en partijen. (in overleg kan de bar ook kleiner gemaakt worden doormiddel van zwarte gordijnen). Of het nu gaat om een verjaardag, receptie, reünie, babyborrel, huwelijksjubileum, (kleinere) bruiloft, feestavonden voor verenigingen, bedrijfsborrel/feest of voor wat voor een feestje dan ook, wij helpen u graag met het opzetten van een geslaagd feest. Ook bestaat er de mogelijkheid om voor u een Dj, verlichte dansvloer of een orkest / live muziek te regelen. Een geluidsinstallatie, microfoon, beamer met scherm en een muziekcomputer zijn altijd standaard aanwezig. Ook beschikken wij in alle ruimtes over WIFI.

 

Voor feesten en partijen hanteren wij een speciaal tarief en rekenen we GEEN extra personeelskosten, poetskosten of zaalhuur.

 

Voor de kleinere feestjes tot 40 / 50 personen hebben we ook een gezellige ruimte beschikbaar met alle faciliteiten wat er nodig zijn om er een geslaagd feestje van te maken !! Ook is het natuurlijk mogelijk om je feest in het café te vieren !!

 

Qua eten is er ook van alles mogelijk. Van eenvoudige tot luxe hapjes tussendoor, een koud/warm buffet met alles erop en eraan, een BBQ, een grote hapjespan of een frietwagen ?? We stemmen het helemaal af op uw wensen.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom gerust eens langs om een kijkje te nemen !!

 

De bar is ook op zaterdagavonden beschikbaar voor feesten en partijen !! Reserveer wel tijdig van tevoren !!

 

                                         Voor vragen of meer info mail naar cafesjaen@home.nl