Café Sjaen

Het heet een echt dorpscafé te zijn. Café Sjaen is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, waarbij er al vele hebben ondervonden dat het er altijd gezellig is. Of het nu is om gezellig aan de bar of op het terras een drankje te doen, een potje te darten, te kaarten, mexen, voetballen te kijken of om na het sporten en vooral in het weekend met z’n allen een feestje te bouwen, het kan allemaal !! Ook komen er in het Café vele verenigingen samen waaronder de plaatselijke voetbalclub R.K.S.V.N, de zaalvoetbalvereniging Z.V.V. De Gastronoom/J&P Derikx en sinds 2001 een dartvereniging (DC Sjaen) met 2 teams. Ook is café Sjaen tijdens het vastelaovesseizoen de thuishaven van 't Graotekoeër. Ut sjiekste koeèr van Limburg.

 

 

Tevens organiseren wij meerdere keren in het jaar verschillende party's & evenementen, waaronder het waereld's groeëtste mextoernooi.. Ook wordt er ieder jaar met de Kermis (1e zondag van sept.) een grote tent achter op de parkeerplaats neergezet waar dan van alles te beleven valt !! 

Verder staat er al sinds 1998 tijdens het EK en WK voetbal een speciale ORANJE tent waar men alle wedstrijden van Oranje live kan volgen op een mega scherm in een werkelijk geweldige en unieke sfeer.

Ook beschikken we over een ruim terras waar je bij goed weer lekker kunt genieten van een heerlijk pilsje, een goed wijntje of van één van de vele speciaal bieren..

Redenen genoeg dus om eens een bezoekje te brengen aan Café Sjaen in Neer.