DC Sjaen

Kom gerust een keer een kijkje nemen tijdens één van de competitieavonden op donderdagavond om de echte dartssfeer te proeven !!  

Na de 1e Embassy van Café Sjaen in 2001 is voor enkele personen gebleken, dat ze de dartssport toch echt een warm hart toedragen. Hieruit is, na enkele meetings bij Café Sjaen, een dartsvereniging ontstaan, nl. DC Sjaen!!!

Het eerste jaar zijn we begonnen met 16 personen.
1 Team > 5 spelende personen: Wil Boonen, Loet Boonen, Marc Coolsma, Maurice de Bruijn en Edwin van Pol.
Overige leden bestonden uit: bestuur, reserveleden en ondersteunende leden.

Er werd eensgezind besloten om deel te gaan nemen aan de Weerter Darts Competitie, beter bekend als de WDC!! Dit is niet zonder succes gebleken, want al in het eerste jaar werd DC Sjaen 1 ongeslagen kampioen in de derde divisie!!  

Verder werd er in het eerste jaar naar sponsoren gezocht om het 1e Team te kunnen voorzien van mooie dartblousen. Dat is gelukt, nl 6 sponsoren:
Hoofdsponsor: Café Sjaen
Overige sponsoren: Haarmode Van Herpen, Texaco Houben, Wooninrichting J. a/d Boom, Neptunes Structures en WKK Nederland BV.

Deze sponsoren hebben het mede mogelijk, dat DC Sjaen een vruchtbare start heeft kunnen maken.

Na het 1e seizoen is toch gebleken, dat er meerdere personen bevangen waren van de dartssport. Het gevolg hiervan was, dat er steeds meer leden bijkwamen en dat DC Sjaen uitgroeide tot een vereniging met 6 teams en meer dan 60 leden!!


Momenteel zijn er nog 2 spelende Teams. DC Sjaen 1 speelt in de CDO: Café Darts Organisatie, DC Sjaen 2 speelt in de WDC: Weerter Darts Competitie.

 

Komt gerust een keer een kijkje nemen op één van de competitieavonden op donderdagavond om de echte dartssfeer te proeven!!!

 

Voor uitslagen en programma kijk op www.wdc-darts.nl of www.cdodarts.nl.

 

 

Verenigingsnaam: DC Sjaen DC Sjaen 1: CDO
Plaats: Café Sjaen / Neer

DC Sjaen 2: WDC Tweede Divisie B

Thuiswedstrijden: Donderdag    
Aanvang wedstrijden: 20.30 uur
Opgericht: 2001 (16 leden)
Heden: 2014/2015 (24 leden)